Politica de retur

 
    GALLUS.RO oferă clienților săi serviciul de returnare al produselor conform politicii interne și a legislației în vigoare.

 
    1. RETURNAREA PRODUSELOR COMANDATE PENTRU PERSOANELE FIZICE
 
    În cazul în care produsele primite nu sunt la nivelul așteptărilor dumneavoastră sau sunt primite deteriorate, nefuncționale sau nu sunt pe placul dumneavoastră aveți posibilitatea de a returna comanda/produsul fără probleme. Pentru aceasta este necesară parcurgerea următorilor pași:
    Contactarea noastră folosind adresa de email contact@gallus.ro sau numărul de telefon 0772 175 271  – Ciprian Dragomir pentru reclamarea comenzii sau formularul pentru returnare produse disponibil în partea de jos a paginii.
    Produsele vor fi obligatoriu returnate în ambalajul original (ambalajul în care au fost achiziționate) cu toate accesoriile și etichetele integre (fără urme de utilizare, deteriorare, lovire).  Produsele returnate vor avea unitatea de ambalare/vânzare (pachet, rolă, cutie, sac, etc.).
     Împachetarea produselor (integre și în ambalajul original primit) și trimiterea lor se va face prin curier către adresa mai jos furnizată în secțiunea “ 1.2. Împachetarea produsului și predarea lui către curier.”


    1.1 Reclamație produse neconforme
   

    Pentru a face o reclamație, comanda trebuie să fie recepționată și plătită. În caz contrar, aceasta va fi marcată ca un retur, iar reclamația nu va putea fi procesată.

   În cazul în care produsele nu sunt conforme, vă rugăm să ne contactaţi în decurs de maxim 48 ore de la primirea coletului la numărul de telefon 0772 175 271, iar apoi să ne trimiteţi  un e-mail, la contact@gallus.ro cu următoarele informații:

  • numărul comenzii care conține produsul reclamat;
  • denumirea produsului;
  • motivul returului sau reclamării produsului (deteriorat, nu funcționează, lipsesc părți etc.);
  • una sau mai multe fotografii cu produsul deteriorat și cu pachetul în care a venit acesta;
  • spune-ne cum doriți soluționarea acestei reclamații (restituirea sumei de bani sau înlocuirea produsului/produselor defecte)
  • în cazul în care doriți restituirea sumei de bani vă rugăm să menționați și detaliile contului bancar în care doriți să se facă restituirea sumei aferente.


   !!În cazul în care primiți un colet deteriorat de la curier vă rugăm sa faceți poze acestui colet, iar dacă este posibil, să obțineți din partea agentului de curierat un proces -verbal în urma căruia se confirma primirea de către dumneavoastră a pachetului deteriorat.

   După îndeplinirea tuturor pașilor va rugăm să așteptați din partea noastră un email sau un apel telefonic cu confirmarea returnării produsului/produselor și trimiterea produsului/produselor înlocuitoare sau a sumei de bani către dumneavoastră.


   1.2 Împachetarea produsului și predarea lui către curier

    Este necesar ca produsele să în ambalajul original sau într-unul asemanator dacă nu îl mai aveți pe cel original. Pentru împachetare vă rugăm să folosiţi materiale care să nu permită produsului să se miște în ambalaj (hârtie, folie bule, fulgi din polistiren sau folii din spumă) pentru a vă asigura că acesta ajunge în condiții optime la noi.
   Vă rugăm să vă asiguraţi ca pachetul este bine sigilat!

   Predaţi coletul unei firme de curierat menționând următoarele date de livrare:

   !!De retinut :

  In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea achitata, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.
   De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (returnari repetate).
GALLUS.RO își rezervă dreptul de a refuza un retur în cazul în care criteriile de retur nu sunt îndeplinite în întregime.


   Toate aceste clauze si conditii sunt prevăzute în:

  • Ordonanța de Urgență Nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
  • Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.


VA MULTUMIM!
GALLUS.RO